Hofman Agrarische Produkten

Hofman Agrarische Producten Zaaizaden voor wild en natuurzaden, ook voor overheden en natuur organisaties

Uitgelicht:

Import, Export en Groothandel
Zaaizaden voor fauna en natuurbeheerBestel via onze website ook om af te halen. Of bel ons voor een afspraak.
We zijn geopend van Maandag t/m Donderdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur en op Vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. Tussen de middag van 12:00-13:00 uur gesloten! ZATERDAG, ZONDAG EN FEESTDAGEN GESLOTEN!
WE VERSTUREN ALLEEN OP MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG en DONDERDAG.
LEVERTIJD 2-10 WERKDAGEN INDIEN NIET VOORRADIG KRIJGT U OP TIJD BERICHT!

UITGELICHT! ZOMERMENGSEL:
Dit is een zaadmengsel dat al vroeg in het voorjaar gezaaid kan worden. Zomermengsel bloeit in de zomer, hetgeen een rijk insectenleven met zich meebrengt. Dit mengsel draagt bij aan de biodiversiteit. Door diverse zaaddragende planten wordt er gezorgd voor een rijk aanbod van voedsel en dekking voor het wild. Dit zaadmengsel is een lust voor het oog en draagt bij aan een rijk insecten leven en zo ook aan goed habitat voor een verscheidenheid van dieren. Zomermengsel wordt al meer dan 35 jaar tot volle tevredenheid van iedereen gebruikt. Ga naar ZOMERMENGSEL.

UITGELICHT! FLORA FAUNA MENGSEL:
Het uitgangspunt van dit mengsel is geweest om iets te maken dat voor zowel wild maar ook voor insecten geschikt is en dat het er ook nog mooi uit ziet. Kortom een goed mengsel voor biodiversiteit. Dit zaadmengsel is ook geschikt voor braakliggende gronden om zo verloedering door onkruid tegen te gaan. Flora en Fauna mengsel is een paradijs voor flora en fauna. Ga naar FLORA FAUNA mengsel.

NIEUW! FLEUR & KLEUR:
Bij ons in de berm hebben we dat eens voor de fun gezaaid niet teveel maar gewoon hier en daar wat. (let op! Enige grondbewerking is wel vereist) Wat een reacties kwamen er op. Onze buurvrouw Johanna was ook bijzonder gecharmeerd, dus direct ook maar wat bij haar voor de deur gezaaid. Iedereen blij! Het leuke van dit mengsel Fleur & Kleur is dat het vrijwel overal toepasbaar is, op arme of rijke grond en ook als je er een groter veld mee aanlegt misstaat het niet. Een vrolijk gezicht met mooie kleuren kortom Fleur & Kleur. Komt ook het volgende jaar terug. Trekt bijen en vlinders aan. Fleur & Kleur laat zich ook perfect mengen met andere soorten zaaizaden.. Ga naar FLEUR & KLEUR .

We hebben natuurlijk nog veel meer:

Zaaizaden voor fauna en natuurbeheer:
Vorig jaar een raar jaar met veel droogte, mensen die vorig jaar het vroegst waren met zaaien hebben het beste resultaat, natuurlijk maakte het ook uit waar je in Nederland zit of op welk grondsoort, of je moest gelegenheid hebben om te sproeien.
Maar goed we zitten weer in het voorjaar wat gaan we doen? Aan ons zal het niet liggen het meeste zaaizaad hebben we alweer binnen en ook onze eigen mengingen hebben we alweer op orde.

Links in het menu vindt u al onze zaaizaden en zaadmengsels, heeft u vragen bel ons dan even of stuur ons een bericht via ons contact formulier door op de link "contact" te klikken, wij helpen u graag.

We hebben geen invloed op het weer maar vraagt u zich af hoe u met succes een prachtig veld kunt aanleggen? Lees dan dit. meer....

Bloemen:
Veldbloemen voor bijen (honing), aanzien of voor het aanleggen voor borders, taluds of boomgaarden. Alles in natuur varianten. meer....

Wildakkermengsels:
Een wildakker aanleggen om dekking of voedsel te waarborgen voor het wild of misschien om insecten voor bv fazanten en patrijzen aan te trekken wij hebben de juiste mengsels, meer....

Paardenwei mengsels:
Bent u op zoek naar het beste weidegras voor uw paard bv met kruiden of zonder kruiden, of met een sterke zode of zonder engels raai?
Gebruik dan één van onze paardenweide graszaadmengsels.Voordelen: zeer structuur rijk, minder eiwitten, sterke zode, veel variatie, smakelijk, positieve werking op de gezondheid van uw paard. meer....

Waarom zaden van ons:
  • Wij mengen en berekenen onze mengsels zelf.
  • Wij gebruiken altijd het beste zaad.
  • Al onze mengsels zijn op elkaar afgestemd zodat het een de andere niet overwoekerd..
  • Wij mengen ook op maat, u zegt wij draaien...

Zaaizaden voor professionals:
-Groenvoorziening
-Agrariërs
-Wild- en natuurbeheer
-Gemeenten en andere overheden
-Jagers
-Imkers
-Loonwerkers
-Natuur organisaties
-Landschapsontwikkeling
-Waterschappen
-Landgoederen